PLAATSEN & AANSLUITEN VAN UW NIEUWE KEUKEN

In tegenstelling tot veel keukenbedrijven betekent bij ons montage:

Het plaatsen én aansluiten van de keukenmeubelen, apparaten en werkbladen!

Bij veel keukenzaken monteren zij wel de keuken maar sluiten ze de apparatuur niet aan en mag u dit zelf doen.

Keukenkasten
monteren & afstellen

 

Het lijkt eenvoudig, zelf uw nieuwe keuken monteren. Maar toch is dit een vak op zich. Onze monteur monteert de kasten precies op de juiste maat en stelt deze nauwkeurig af tot deze waterpas staan/hangen. Op al het kastwerk, hang- en sluitwerk en de ladegeleiders krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. 

Apparatuur
plaatsen & aansluiten

 

Wij plaatsen de inbouwapparatuur, sluiten alles aan en controleren  of deze werkt. Op al uw inbouwapparatuur krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij de meeste merken krijgt u 5 jaar garantie als u minimaal 4 apparaten koopt van dezelfde leverancier. Deze dient u dan wel te registreren via internet.

Werkbladen
plaatsen & afkitten

 

Het plaatsen van de werkbladen hoort vanzelfsprekend ook bij het monteren van uw nieuwe keuken. De monteur zorgt dat de werkbladen precies op elkaar worden aangesloten en kit naderhand de werkbladen en eventuele smetplinten netjes af. Op de werkbladen krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie.

Spoelbak & kraan
plaatsen & aansluiten

 

Vanzelfsprekend wordt door de monteur de kraan en de spoelbak gemonteerd. De spoelbak wordt netjes aan de onderzijde afgekit zodat hier geen water onder kan komen.

Houdt u er rekening mee dat de sifonring in het begin kan uitzetten door het gebruik van warm en koud water. U dient deze na circa een week te controleren en even aan te draaien. Op deze manier voorkomt u lekkage.

Plaatsen & aansluiten
in één dag gerealiseerd!

 

Wij streven ernaar om uw keuken binnen een werkdag te monteren en aan te sluiten en deze kookklaar op te leveren. Het is echter wel van belang dat de verpakte keukenmeubelen dicht bij de ruimte aanwezig zijn daar waar de keuken moet komen. Mocht uw nieuwe keuken groter zijn dan wij in een dag kunnen monteren dan komt de monteur de volgende dag hier voor terug om deze af te maken.

100% oplevering
van uw nieuwe keuken

 

Nadat uw nieuwe keuken door ons is geplaatst en aangesloten loopt de monteur samen met u de keuken helemaal na op eventuele beschadigingen en gebreken. Deze worden dan op het opleverrapport vermeld en worden deze onmiddelijk bij de leverancier(s) besteld.

Zodra de artikelen bij ons binnen zijn wordt er met u een afspraak gemaakt om deze te komen vervangen.

MONTAGE-GARANTIE

U krijgt bij ons een jaar montagegarantie op de door ons gemonteerde artikelen. 

Vind  ons leuk

@copyright 2017  |  duitse-keukens.com  |  alle rechten voorbehouden

Nederland | Sliedrecht | tel : 0184-419526 | duitsekeukens@gmail.com