ZEKERHEDEN & VOORDELEN

Een nieuwe keuken koopt u waarschijnlijk één, misschien twee keer in uw leven. Dan wilt u toch gelijk de beste prijs en een eerlijk en gedegen advies van iemand die met u meedenkt. Daarnaast heeft u met één aanspreekpunt te maken die voor u het gehele proces begeleidt en u alle zekerheden en voordelen biedt die u en uw nieuwe keuken verdient.

Hieronder zetten wij deze deze voordelen en zekerheden op een rijtje.

  

Bij ons geen aanbetaling​

U betaalt bij ons niets aan!

Pas op het moment van levering betaalt u de keuken via pinbetaling aan de chauffeur.

Komt de betaling uit een bouwdepot, dan dient de betaling minimaal 3 dagen voor levering zichtbaar te zijn bijgeschreven.

 

 

1.

Gelijk de beste prijs

Bij ons ziet u direkt wat u krijgt voor uw geld.

Geen opgeklopte prijzen om vervolgens te moeten onderhandelen met de verkoper.

Wij geven u gelijk de beste prijs!

Een heldere en duidelijke offerte krijgt u bij ons in de winkel te zien.

 

2.

Scherpe montagetarieven 

Bij ons betekent monteren van uw nieuwe keuken het plaatsen & aansluiten van de keuken op gereedstaand leidingwerk. Ook het aanbrengen en verleggen van dit leidingwerk  kunnen wij voor u verzorgen.

Ons streven is om uw keuken binnen één dag kookklaar op te leveren zodat u s'avonds hier al van kan genieten.

3.

Duitse kwaliteitkeukens​

Van een duurzaam product zoals een keuken mag u de verwachting hebben dat deze minstens 20 jaar meegaat. Dat is nou net wat u van Duitse keukens mag verwachten. Duitse degelijkheid noemen ze dit in keukenland. Dat onze keukens goedkoop zijn wil namelijk nog niet zeggen dat deze slecht zijn. De keukenmeubelen worden continue in de fabriek uitvoerig getest en daar waar nodig is verbeterd.

4.

Korte levertijden​

Omdat wij rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen kunnen wij u korte levertijden garanderen.

Vanaf moment van bestellen kunnen wij uw nieuwe keuken, in de meeste gevallen, al leveren binnen 20 werkdagen.

5.

Garantie​

Op al onze keukens krijgt u maar liefst vijf jaar garantie.

Op apparatuur krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Koopt u 4 of meer apparaten van dezelfde leverancier, dan krijgt u minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. Laat u de keuken door ons monteren (=plaatsen & aansluiten) dan krijgt u één jaar montagegarantie van ons kado.

 
 

6.

CBW erkend lid​

Vanzelfsprekend zijn wij cbw-erkend lid. Dit is voor u als kopende partij een geruststelling.

7.

Inmeten​

Als extra service kunnen wij uw nieuwe keuken komen inmeten. Wij nemen dan de verantwoording voor de maatvoering en dat de keuken daadwerkelijk ook past. Mocht er iets moeten veranderen in de maatvoering van de keuken om deze passend te krijgen, dan zullen wij dit altijd in overleg met u doen. Laat u de keuken door ons monteren, dan zijn de inmeetkosten voor ons.

8.

Leidingschema​

Ook kunnen wij een professioneel leidingschema voor u verzorgen. Hierop staan duidelijk de aansluitpunten weergegeven voor elektriciteit, water en gas. Mocht u de keuken door ons laten monteren dan zijn deze kosten voor ons.

9.

10.

Gratis 3D tekening​

Als u bij ons in de winkel een offerte laat maken, dan krijgt u uw nieuwe keuken gelijk in 3D te zien. Dit geeft een helder en duidelijk beeld hoe uw keuken eruit komt te zien. Deze tekening zullen wij ook aan u mailen zodat u later op uw gemak deze nog eens kan bekijken of kan doorsturen naar vrienden, familie of kennissen.

Vind  ons leuk

@copyright 2017  |  duitse-keukens.com  |  alle rechten voorbehouden

Nederland | Sliedrecht | tel : 0184-419526 | duitsekeukens@gmail.com